2021-09-10 07:35:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ma vonzó ajánlatot kaphatsz egy idegentől

Napi horoszkóp szeptember 10-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ma remek hangulatban vagy, és szívesen sütkérezel a reflektorfényben, ami valóban kijár neked: előremozdítasz egy ügyet, vagy igazságot teszel egy konfliktusban, de mindenképp hasznára leszel valahogy a kisebb-nagyobb közösségednek.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Mostanában hajlamos vagy a bezárkózásra, pedig ez nem volt jellemző rád. Többet kellene találkozni a barátaiddal, és hallgatni hívó szavukra. Szabadulj a gondoktól kissé, keresd azokat, akikkel szívesen vagy!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Akármennyi is a gondod, csak kellene időt szakítanod a családra is. Ha örökké csak a kötelességeidnek élsz, a végén még őket is csak kötelességnek látod. Pedig ők az életed. Becsüld meg!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egyedül képtelen vagy megbirkózni bizonyos problémákkal, kérj bátran segítséget a barátaidtól, munkatársaidtól. Tedd félre a büszkeségedet, senki sem fog kevesebbnek látni azért, mert így teszel.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma vonzó ajánlatot kaphatsz egy idegentől. Mérlegelj, de ne sokat, mielőtt igent mondasz. Az ajánlat, habár hirtelen jött, valójában nagyon is megérdemelt, és kiérdemelt. Bízz magadban, és fogadd el!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Lassan haladsz, de minden nap egy lépéssel közelebb kerülsz a céljaidhoz. Nem kell túlságosan ragaszkodnod azonban a terved minden pontjához, de a lényeget szem előtt kellene tartanod. Tanulj a múlt hibáiból!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Tartós és biztonságos kapcsolatra vágytál. Most úgy tűnik, mindkét kívánságod teljesült. Ha mégsem érzed magad mindenben kényelmesen ebben a helyzetben, azt már a saját kettős természetednek köszönheted.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma szerencséd lehet a szerencsejátékokban: anyagi és lelki állapotodhoz mérten ez lehet csak egy sikeres bliccelés, kaparós sorsjegyváltás, vagy akár pókerparti. Utóbbival azért legyél óvatos! Nem tudni, meddig tart ki a szerencse.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma szokatlanul szenvedélyes lehetsz minden megnyilvánulásodban. Valakiért már régóta odáig vagy, de bizonyos megfontolások miatt mindeddig megtartóztattad magad. Mind a mai napig...

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Talán pofont kapsz a sorstól, de ne félj: te az a fajta vagy, akiben minden erő, még az ellenséges is növekedni tud. Amit most átvészelsz, az megerősít. Csak meg ne keményítsen is egyúttal!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Át kellene gondolnod némely, a közelmúltban tett lépésedet. Talán valami nem úgy sült el, ahogy azt szeretted volna. Ha módodban áll még változtatni rajta, tedd meg. Ha nem, legalább kérj bocsánatot!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Feleslegesen aggodalmaskodsz. Ott is bajt látsz ma, ahol pedig nincsen. Az egészséged is kárát láthatja a folyamatos aggódásnak, szorongásnak. Ha dohányzol, itt lenne az ideje annak, hogy végre felhagyj vele. Több a munkád is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: